Skip to content

Coaching

Als integraal Leefstijlcoach en Vitaliteitscoach kijk ik naar meerdere onderdelen die bijdragen aan jouw vitaliteit, gezonde leefstijl en optimale totaalbalans.

Jezelf lekker in je vel voelen, dat is toch wat we allemaal graag willen. Niet alleen gezonde voeding is belangrijk om dit te realiseren, maar zo veel meer.

Coachen doe ik op een persoonlijke, vertrouwelijke, inspirerende, enthousiaste en motiverende manier zonder dwingend en “zwevend” te zijn. Eerder duidelijk en effectief. Concrete actiepunten met een merkbaar resultaat.

SE

Coachgesprek

Eerst kom je bij mij voor een kennismakingsgesprek/ intake gesprek.
We stellen samen vast wat jouw hulpvraag is en welke veranderwens je hebt. Afhankelijk hiervan spreken we af hoe lang jouw traject bij mij gaat duren.
Het eerstvolgende gesprek is een coachgesprek waarin we stapsgewijs patronen gaan doorbreken en positieve veranderingen een gevolg zijn.
Deze gesprekken herhalen wij zolang daar behoefte aan is.

Laat mij jou helpen jouw veranderwens(en) te realiseren. En klachten te voorkomen in plaats van ze later te moeten genezen. In kleine stapjes. Vele kleine stapjes maken ook 1 grote stap!!

Coach model

Ik werk middels onderstaand coach model en coach op 5 verschillende onderdelen. Als deze met elkaar in balans zijn, dan kan je pas spreken van een gezonde en vitale leefstijl.

Coaching

5-dimensionale coaching aanpak

Lees meer over deze unieke methode

Burn-out

Wat is een burn-out?

Reviews