Skip to content

Over Studio Esther

Leefstijlcoach en Vitaliteitscoach

Mijn naam is Esther Elverding, eigenaresse van Studio Esther en moeder van Kay en Amy. Ik ben een ervaren en gediplomeerd Leefstijlcoach en Vitaliteitscoach. Al meer dan 25 jaar heb ik ervaring in diverse HR en coach functies. Daarnaast heb ik veel opleidingen met succes mogen afronden op dit vakgebied.

Sinds 3 jaar heb ik mijn eigen praktijk in Breukelen. Dit was mijn droom. En ik heb het gewoon gedaan! Heel spannend destijds maar achteraf een van mijn beste beslissingen ooit. Mijn werk is mijn passie en ik ben dagelijks dankbaar dat ik mensen mag begeleiden bij het realiseren van hun innerlijke groei en lichamelijke verbetering.

Over Studio Esther
Over Studio Esther

Studio Esther

Vanaf mijn 18e levensjaar werk ik als Sportinstructrice. Inmiddels heb ik al veel kennis en ervaring mogen opdoen. Het begon als een bijbaantje omdat ik sporten erg leuk vond. Cliënten enthousiasmeren en stimuleren vond ik zo leuk, dat dit mijn nieuwe missie werd. Mensen in beweging krijgen. Want samen een gezamenlijk (sport)doel hebben verbindt en motiveert. En dit zorgt ervoor dat persoonlijke doelen behaald worden. Cliënten hierbij ondersteunen vind ik het leukste wat er is.

Ik voel mij een bofkont dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken. Mijn twee missies heb ik samengevoegd tot één; Studio Esther. Door mijn brede kennis en ervaring kan  ik cliënten optimaal coachen en adviseren. 

Als geen ander weet ik dat je soms wat hulp nodig hebt om een patroon te doorbreken. Nieuwe inzichten te krijgen. Naar jezelf in de spiegel te (durven) kijken. Keuzes te maken. Soms lukt dit niet alleen en heb je een helpende hand nodig. Laat mij die helpende hand zijn. Samen kunnen wij dit.